LivingQuality

Order & leverans

VAD HÄNDER MED DIN BESTÄLLNING

 

  • När vi är överens om pooltak modell, alla måtten, priset och leverans & betalningsvillkor, får du en skiss för att godkänna. Det är viktigt att titta på noga samt göra de eventuella förändringar som behövs.
  • Kontrollera noga dörrens läge. Höger eller Vänster.
  • Skenans utformning och modell Aludeck eller Comfort.
  • Monorail till höger eller vänster eller skenor på båda sidorna.
  • Profilernas färg aluminium standard silver Elox eller Komaxit -Antracit Ral7016.
  • Längden på skenorna.

Jag sänder den godkända skissen till fabriken och får en leveransbesked vilken tillverkningsvecka samt datum för hämtning.

Jag talar med transportören och beställer en transport.

Jag får besked från fabriken när lastningen gör och viken förväntad dag som ditt pooltak anländer till Sverige. Fakturering inkl transportkostnaden skär efter att pooltaket står på lastbilen hos fabriken.

Vanligast är att pooltaket körs med en direktbil från fabriken, farbar väg för större lastbil, hem till dig. I närområdet, Sydvästra Skåne, tar vi ibland pooltaket till MTS lager i Arlöv och sedan vidare ut till dig med liten kranbil. 

Taket förpackas noga på fabriken i en träställning, SmartBox, som skydd mot transportkador. Alla sektionerna är färdigmonterade och du behöver ordna en lastbil eller kran för att ställa det på platserna i ditt poolområde. Den monteringen som är kvar är att skruva fast skenorna, skruva fast gavlarna och sätta pooltaket på platsen.

Läs här om våra leverans & Betalningsvillkor (PDF)

 

 

 

 

 


Delbetala ditt pooltak med Wasa Kredit

24 månader räntefritt

Du kan ansöka om att dela upp betalningen av ditt pooltak. Vi samarbetar med Wasa Kredit för att kunna erbjuda bästa möjliga avbetalningsvillkor. Räntefri avbetalning i max 24 månader och upp till 100 000 SEK. Kontakta oss så får du direkt veta vilken avbetalning kostnad som krävs för just ditt pooltak.